Дигитални слухови апарати Widex – Серия EVOKE 110
   Начало       Новини       Продукти и услуги  »  Слухови апарати Widex       Сервиз и поддръжка       За нас       Контакти   EVOKE – Чуването еволюираСерия EVOKE 110 – 6-канални дигитални слухови апарати от висок клас

EVOKE (Ивок) е съвременна серия безжични слухови апарати от четвърто поко­ление, разра­бо­тена от Widex и пред­ла­гаща изклю­чител­но високо каче­ство на звука. EVOKE е базирана на новата DSP плат­фор­ма Е Platform с техно­ло­гията Fluid Sound Controller, която спомага за по-бързото и прецизно обра­бот­ване на звука, без никакви заба­вяния и изкри­вява­ния. Новите системи SoundSense предо­ставят най-доброто съче­тание между интели­гент­ното авто­мати­чно адап­ти­ране и персо­нали­зира­ните настройки чрез прило­жение за смарт­фони, с цел пълен контрол от потре­бителя и опти­мален ком­форт на чу­ва­не. По този начин EVOKE предо­ставя най-естест­вения въз­мо­жен звук и ви дава най-доброто чуване в съче­тание със стра­хотен дизайн и висока надежд­ност.

Новото в EVOKE 110

Серията EVOKE предлага множество нововъведения с цел улесняване на потребителите със слухови проблеми в тяхното ежедневие и подобряване на общуването с околните при всякакви условия, дори и в най-трудните слухови ситуации и при силен околен шум. Сред най-важните новости са технологията Fluid Sound Analyser, както и приложенията EVOKE и ToneLink за iPhone и Android, позволяващи интуитивно управление и контрол на слуховите апарати.

Обзор на гамата EVOKE

Гамата EVOKE се състои от 4 подсерии с номера 110, 220, 330 и 440, с различни възможности и екстри. Те са предназначени за хора от всички възрасти, включително и за деца и могат да компенсират почти всички типове слухови загуби. Във всеки слухов апарат от серията EVOKE се използват най-новите електронни системи и технологии за цифрова обработка на сигнала, базирани на платформата E Platform с Fluid Sound Controller. Цифровият DSP процесор на EVOKE има възможност за безжичен обмен на данни и осигурява оптимален слухов комфорт и максимално качество на възпроизвеждания звук при всяка слухова ситуация.


Модели EVOKE 110

Серията 6-канални слухови апарати EVOKE 110 включва следните 9 модела:
EVOKE 110 CICМиниатюрен изцяло вътреканален слухов апарат
Eдин от най-малките дигитални слухови апарати в света. Той се побира изцяло в ушния канал и е почти невидим за околните (от апарата се подава само една миниатюрна прозрачна корда, за да може да бъде изваден от ухото). Изключително подходящ за всички, които желаят пълна дискретност, удобство при ползване и най-високо качество, гарантирано от модерната дигитална технология на EVOKE.
EVOKE 110 XPМиниатюрен вътреушен слухов апарат с повишена мощност
Той е малък и дискретен, но не отстъпва по възможности на по-големите задушни модели. Препоръчва се за хора, които желаят дискретност и комфорт при ползване, но не могат да използват CIC модела поради различни причини (малък ушен канал, по-тежка слухова загуба и др.).
EVOKE 110 PA PassionМикро-задушен слухов апарат със слушалка в канала (RIC)
Луксозен и елегантен, подходящ за всяко ухо. С възможност за ползване с класическа или отворена настройка, с готово или с индивидуално изработено ушно връхче и с опции за избор на основен цвят на корпуса и допълнителен цвят за предпазителя на микрофоните (с доплащане).
EVOKE 110 FM Fashion MiniМини-задушен слухов апарат
Той е стилен и дискретен, като чудесно прилепва зад всяко ухо. С класическа или отворена настройка, с възможност за ползване с нормален или с тънък шлаух, с готово ушно връхче или с индивидуална ушна отливка, както и с опция за избор на цвета на корпуса.
EVOKE 110 FA FashionКласически задушен слухов апарат с тънък корпус  

Най-добра цена в серията
С иновативен и модерен slim дизайн и специално крайно усилвателно стъпало с намалена консумация. С класическа или отворена настройка, с възможност за ползване с нормален или с тънък шлаух, с готово ушно връхче или с индивидуална ушна отливка, с дискретни бутони за контрол на усилването и превключване на програмите, както и с опция за избор на цвета на корпуса.
EVOKE 110 FP Fashion PowerКласически задушен слухов апарат с повишена мощност
С иновативен и модерен дизайн и специално крайно усилвателно стъпало с повишена мощност. С възможност за класическа настройка с твърда или мека индивидуална отливка, с дискретни бутони за контрол на усилването и превключване на програмите, както и с опция за избор на цвета на корпуса.
EVOKE 110 BB3D 2.4 GHzМодерен задушен слухов апарат с повишена мощност и Bluetooth LE
С подобрен дизайн на корпуса, специално крайно усилвателно стъпало с повишена мощност и Bluetooth свързаност за оптимален контрол и високо­каче­ствен аудио стрийминг. С класическа или отворена настройка, с възможност за ползване с нормален или с тънък шлаух, с готово ушно връхче или с индивидуална ушна отливка, с дискретни бутони за контрол на усилването и превключване на програмите, както и с опция за избор на цвета на корпуса.
EVOKE 110 FS FusionМощен мини-задушен слухов апарат със слушалка в канала/ухото (RIC/RITE)
Малък и фин, подходящ за всяко ухо и с възможност за постигане на невероятна мощност и дълбочина на усиления звук. Гъвкаво проектиран за ползване с класическа или отворена настройка, с готово или с инди­виду­ално изработено ушно връхче, както и с инди­виду­ална 3D принтирана отливка с HP-ресивър и Output Extender за безпре­це­дентна мощ на изходния сигнал. С опции за избор на основен цвят на корпуса и допълнителен цвят за предпазителя на микрофоните (с доплащане).
EVOKE 110 F2 2.4 GHz Fusion 2Мощен мини-задушен слухов апарат със слушалка в канала/ухото (RIC/RITE) и Bluetooth LE
Малък и фин, подходящ за всяко ухо. С възможност за постигане на невероятна мощност и дълбочина на усиления звук и Bluetooth свързаност за оптимален контрол и високо­каче­ствен аудио стрийминг. Гъвкаво проектиран за ползване с класическа или отворена настройка, с готово или с инди­виду­ално изработено ушно връхче, както и с инди­виду­ална 3D принтирана отливка с HP-ресивър и Output Extender за безпре­це­дентна мощ на изходния сигнал. С опции за избор на основен цвят на корпуса и допълнителен цвят за предпазителя на микрофоните (с доплащане).
Всички модели EVOKE 110 са 100% дигитални, с 6-канални DSP процесори, базирани на платформата E Platform с възможност за безжично свързване чрез WidexLink и с безжичен обмен на данни InterEar между апаратите на двете уши. Определени модели притежават вграден Bluetooth LE интерфейс и позволяват директен безжичен стриминг и контрол чрез приложение за смартфони.


Уточнения:

Моля свържете се с нас за да си запазите час за проба или настройка, както и за да ви предоставим най-точна информация и цена за конкретно интересуващия ви продукт.

Последна актуализация на 13.05.2024 г.


[ 🏠 Начало ]   [ 🔼 Горе ]   [ Новини ]   [ Продукти и услуги ]   [ Сервиз и поддръжка ]   [ За нас ]   [ Условия за ползване ]   [ Политика за поверителност ]   [ Контакти ]   [ Facebook ]


🏠 Начало
🔼 Горе
Новини
Продукти и услуги
Сервиз и поддръжка
За нас
Условия за ползване
Политика за поверителност
Контакти
Facebook

© 1999-2024 АНКА. Всички права запазени.