Обезвлажняващи комплекти
   Начало       Новини       Продукти и услуги  »  Слухови апарати Widex       Сервиз и поддръжка       За нас       Контакти   

За по-дълъг живот на вашите слухови апаратиUV обезвлажняващи и дезинфекциращи устройства и влагоабсорбиращи комплекти
за съхранение и подсушаване на слуховите апарати

При своето ежедневно ползване, слуховите апарати често се навлажняват. Обра­зува­нето на конденз и проник­ването на влага в корпуса на слуховия апарат е съвсем естествен процес. Той е продик­туван както от влажността на околната среда и темпера­турните разлики, така и поради нормал­ното изпо­тяване в областта на главата, особено през лятото. Въпреки, че слуховите апарати Widex имат специално нано­техно­логично покритие, възпре­пят­стващо обра­зува­нето на конденз и проник­ването на влага, посто­янното излагане на атмо­сферните условия и по-обилното изпо­тяване могат да повлияят на микро­фоните и миниа­тюрния високо­гово­рител и оттам да влошат цялостната работа на слуховия апарат, като в някои случаи могат да доведат и до утечки и повреди в самия усилвател. За да може слуховите ви апарати да работят дълго и надеждно, дори и след изтичане на гаран­ционния им срок, те се нуждаят от ежедневно подсу­шаване. За тази цел, ние ви предлагаме следните обезвла­жняващи комплекти.


UV обезвлажняващи и дезинфекциращи устройства

PefectDry LUXза подсушаване и дезинфекциране с ултравиолетова светлина
Компактно електронно устройство за подсушаване и дезинфекциране на слуховите апарати с UV-C светлина (ултравиолетови лъчи). Просто свалете и изключете апаратите, оставяйки капачетата за батериите отворени, поставете ги в PerfectDry LUX преди лягане и натиснете бутона – така вашите слухови апарати ще са идеално подсушени, надеждно дезинфекцирани и готови за ползване на сутринта.


Влагоабсорбиращи комплекти

Подсушаващ комплектза обезвлажняване на слухови апарати
Комплектът се състои от пластмасов цилиндричен контейнер и 4 бр. химически влагоабсорбиращи таблетки. За да подсушите слуховите апарати, първо ги изключете, след което ги поставете в контейнера, заедно с една влагоабсорбираща таблетка преди да си легнете – така вашите апарати ще са идеално подсушени и готови за ползване на сутринта.
Допълнителен контейнерза обезвлажняване на слухови апарати
Допълнителен (резервен) контейнер за подсушаване на слухови апарати.

Използвайте го при загубен или повреден оригинален контейнер от комплекта за подсушаване или при нужда от едновеременно подсушаване на повече от два слухови апарата.
Допълнителни капсулиза обезвлажняване на слухови апарати
Допълнителни таблетки за подсушаване на слухови апарати.

Таблетките за подсушаване имат определен капацитет влага, който могат да поемат. След това цветът им се променя от жълт на бял. Използвайте нова подсушаваща таблетка всеки път когато старата се оцвети в бяло.


Уточнения:

  • Изображенията са илюстративни. Видът и цветовете на реалните комплекти може да се различават от тези, показани на снимките.
  • Всички цени са с вкл. 20% ДДС.
  • Widex си запазва правото за промени в дизайна и спецификациите без предизвестие.
  • АНКА си запазва правото за промени в цените без предизвестие.

Моля свържете се с нас за да ви предоставим най-точна информация за конкретно интересуващия ви продукт.

Последна актуализация на 10.12.2021 г.


[ 🏠 Начало ]   [ 🔼 Горе ]   [ Новини ]   [ Продукти и услуги ]   [ Сервиз и поддръжка ]   [ За нас ]   [ Условия за ползване ]   [ Политика за поверителност ]   [ Контакти ]   [ Facebook ]


🏠 Начало
🔼 Горе
Новини
Продукти и услуги
Сервиз и поддръжка
За нас
Условия за ползване
Политика за поверителност
Контакти
Facebook

© 1999-2024 АНКА. Всички права запазени.