Асистиращи устройства DEX
   Начало       Новини       Продукти и услуги  »  Слухови апарати Widex       Сервиз и поддръжка       За нас       Контакти   

DEX – Един безжичен святДистанционни управления, аудио стрийминг и хендс-фри асистенти

Специализираните асистиращи устройства DEX са предназначени за ползване с всички модели слухови апарати Widex, притежаващи технологията WidexLink за безжичен пренос на аудио и данни. Чрез DEX, всеки потребител може да управлява своите апарати дистанционно, като усилва и намалява звука или превключва на друга програма, да слуша безжично любимата си музика или звука от телевизора, както и да говори свободно по мобилен телефон, чувайки събеседника си директно в слуховите апарати. Запознайте се с възможностите на различните DEX асистенти и изберете един или повече модели от показаните по-долу.


DEX модели

Гамата от асистиращи устройства DEX включва следните модели:
RC-DEXза контрол на силата на звука и превключване на програмите
Мини дистанционно управление за контрол на слуховите апарати. То е изключително компактно (побира се в свит юмрук) и има само три бутона – за усилване и намаляване силата на звука и за избор на следваща програма. Светодиодът в горния край показва, че устройството работи с годна батерия.
TV-DEXза слушане на музика и гледане на телевизия
Двукомпонентно аудио стрийминг устройство, предназначено предимно за слушане на музика и гледане на телевизия. То се състои от базова станция с входове за външни аудио източници и приемник/контролер, който управлява силата на звука и притежава RoomOff функция за изключване на микрофоните на слуховите апарати. Чрез TV-DEX ще можете да чувате звука на телевизора или музиката от вашата аудио уредба директно в слуховите си апарати – чисто и без никакви изкривявания или външни шумове. Базовата станция служи и като зарядно устройство за акумулатора на контролера, който издържа до 10 часа непрекъсната работа с едно зареждане.
M-DEXза водене на разговори по мобилен телефон и разширен контрол на слуховите апарати Спрян от производство модел
Пълнофункционално дистанционно управление с цветен LCD дисплей, което се използва за подпомагане на разговорите по мобилен телефон. Устройството може да бъде свързано към всеки телефон с Bluetooth интерфейс и да предава разговора директно в слуховите апарати. M-DEX може да приема и да приключва разговори с предназначените за целта бутони под дисплея. Специалната функция RoomOff ви позволява да заглушите микрофоните на апаратите и да се концентрирате само върху разговора, предаван чрез M-DEX. А чрез функцията FreeFocus можете да използвате M-DEX като насочен микрофон и да чувате хората и звуците, идващи от произволно избрана посока – просто изберете желаното направление от менюто и слушайте. Използвайте менюто за достъп до разширените функции, както и за да управлявате програмите и силата на звука на слуховите си апарати.
T-DEXхендсфри за разговори по мобилен телефон
Спрян от производство модел
Универсално Bluetooth хендсфри за всички модели слухови апарати, оборудвани с телефонна бобина. То се свързва с мобилния телефон с помощта на Bluetooth интерфейс и предава разговора директно в слуховите апарати, чрез интегрирания индуктивен кръг. Устройството е предвидено за носене на шията и е снабдено с три бутона – голям бутон за вкл./изкл. и приемане на обаждане и 2 странични бутона за усилване и намаляване силата на звука. Светодиодите показват текущото усилване или заряда на батерията.
CALL-DEXза подобряване на чуването при разговори по мобилен телефон
Mикропредавател за безжично предаване на звука от изхода за слушалки на мобилния телефон към слуховия апарат с цел подобряване качеството на разговорите при наличие на околен шум. Той използва батерия тип 10 Zn-Air и е напълно автоматичен – просто го включете към телефона си и провеждайте разговорите без притеснения.
UNI-DEXуниверсално устройство за провеждане на разговори и слушане на музика Спрян от производство модел
Универсален аудио асистент с възможност за свързване към всички устройства със стандартен 3,5mm аудио извод. Той осигурява жично свързване към телефони, аудио плеъри, таблети, лаптопи и др. под. чрез кабел с жак за свързване към изхода за слушалки и предава звука безжично към слуховите апарати, чрез антена в примка за окачване на шията. Устройството е предвидено както за слушане на музика, така и за водене на разговори и е снабдено с микрофон, един основен бутон за вкл./изкл. и един допълнителен бутон за заглушаване на околния шум.
COM-DEXуниверсално безжично хендсфри и аудио стрийминг устройство
Безжично хендсфри и аудио стрийминг устройство с възможност за свързване към всички телефони с Bluetooth интерфейс. Освен за провеждане на разговори и за слушане на музика, то може да се ползва и като дистанционно управление* за контрол на слуховите апарати от смартфони с iOS и Android операционни системи. За целта служи приложението COM-DEX* от AppStore или GooglePlay. То позволява контрол на повечето функции на вашите слухови апарати, като усилване и намаляване на звука, превключване на програми, фокус на микрофоните и др.

* Приложението COM-DEX е остаряло и вече не се поддържа от актуалните модели смартфони, произведени след 2020 г.


Уточнения:

  • Някои функции може да не са достъпни в зависимост от използваните модели слухови апарати.
  • T-DEX може да работи и с апарати на други производители. Единственото условие е те да имат вградена телефонна бобина.
  • Изображенията са илюстративни. Цветовете, компонентите и аксесоарите на реалните модели може да се различават от тези, показани на снимките.
  • Widex си запазва правото за промени в дизайна и спецификациите без предизвестие.

Моля свържете се с нас за да ви предоставим най-точна информация и цена за конкретно интересуващия ви продукт.

Последна актуализация на 27.04.2024 г.


[ 🏠 Начало ]   [ 🔼 Горе ]   [ Новини ]   [ Продукти и услуги ]   [ Сервиз и поддръжка ]   [ За нас ]   [ Условия за ползване ]   [ Политика за поверителност ]   [ Контакти ]   [ Facebook ]


🏠 Начало
🔼 Горе
Новини
Продукти и услуги
Сервиз и поддръжка
За нас
Условия за ползване
Политика за поверителност
Контакти
Facebook

© 1999-2024 АНКА. Всички права запазени.