Ушни накрайници, бутони и отливки
   Начало       Новини       Продукти и услуги  »  Слухови апарати Widex       Сервиз и поддръжка       За нас       Контакти   

Стандартни и индивидуални ушни накрайници, бутони и отливкиВсички видове и размери стандартни ушни накрайници и индивидуални ушни отливки
за всички модели задушни и RIC/RITE слухови апарати Widex

Ушните накрайници за задушни модели (апарати, които се поставят зад ухото) са от изключителна важност и огромно значение за доброто чуване. Точно както правилният размер и тип гуми са необходими за доброто сцепление, сигурност и управляемост на автомобила, така и правилно подбраният ушен накрайник е много важен за оптималното уплътнение и прецизното предаване на усиления звук от слуховия апарат към тъпанчето в ухото. Затова и ние предлагаме всички видове и размери стандартни ушни накрайници, както и индивидуално изработени ушни отливки, взети по точна мярка от вашето ухо.

Стандартни бутони за класически задушни апарати

Прозрачни бутони с различни форми и размери. Харак­тери­зират се с лесно поставяне, слабо до средно уплът­нение и отно­си­телно малка издръж­ливост във времето. Подхо­дящи за задушни модели с леко до средно усилване.
Бутони К&К
Бутони тип "гъба" в шест различни размера. За класически задушни слухови апарати с луличка.

Важно: Сменяйте бутона с нов винаги, когато забележите, че вече е изгубил своята гъвкавост или своя прозрачен цвят (когато бутонът се втвърди и/или пожълтее), за да си осигурите оптимално уплътнение.
Бутони Widex
Бутони тип "биберон" в шест различни размера. За класически задушни слухови апарати с луличка.

Важно: Сменяйте бутона с нов винаги, когато забележите, че вече е изгубил своята гъвкавост или своя прозрачен цвят (когато бутонът се втвърди и/или пожълтее), за да си осигурите оптимално уплътнение.

Ушни накрайници за задушни апарати с RIC/RITE слушалки/имитатори

Специални ушни накрайници (връхчета) за задушни апарати с RIC/RITE слушалки/имитатори. Харак­тери­зират се с лесно поставяне, комфортно усещане в ухото, средно към добро уплът­нение и средна издръж­ливост във времето. Подхо­дящи за задушни модели с леко до средно усилване, с нормална или отворена настройка.
Widex EasyWear ушни връхчета
Гама от полупрозрачни силиконови ушни накрайници с удобно прилепване в 4 разно­вид­ности. В черен цвят за повече дискретност и в няколко различни размера за по-добро напасване. За модерни слухови апарати с RIC/RITE слушалки и за класически задушни слухови апарати (с мини-тръбичка и имитатор на RIC слушалка).

Важно: Сменяйте ушното връхче с ново винаги, когато забележите, че се е втвърдило или напукало, за да си осигурите оптимално уплътнение в ушния канал.

Индивидуални ушни отливки

Индивидуално изработени ушни отливки по мярка, взета от ушния канал на клиента. Харак­тери­зират се с плътно прилеп­ване в ухото, много добро уплът­нение и отно­си­телно дълга издръж­ливост във времето. Подхо­дящи за всички задушни модели и почти всички слухови загуби, като специално се препо­ръчват за мощни и супер-мощни слухови апарати с цел оптимално уплът­нение и предот­вратя­ване на микро­фония (пищене).
Твърда индивидуална отливка
Изработена от прозрачен акрилен анти­алер­гичен материал, твърдата ушна отливка е подхо­дяща за всички задушни модели слухови апарати и всички типове слухови загуби. Препоръчва се за младежи над 16 г. и възрастни.

Производител: АНКА (в собствената ни лаборатория в централен офис София)
Мека индивидуална отливка
Изработена от специален гъвкав анти­алер­гичен материал, меката ушна отливка е подхо­дяща за всички задушни модели слухови апарати и всички типове слухови загуби. Препо­ръчва се специално за деца, както и за младежи и възрастни при проте­зиране с мощни и супер-мощни слухови апарати с цел максимално уплътнение в ушния канал.

Производител: АНКА (в собствената ни лаборатория в централен офис София)
Термософт индивидуална отливка
Изработена от специален термо­чувстви­телен анти­алер­гичен материал, ушната термософт отливка се адаптира към темпе­рату­рата на ухото, като заема точната форма на ушния канал и постига най-добро прилеп­ване и уплът­нение. Тя е подхо­дяща за всички задушни модели слухови апарати и всички типове слухови загуби. Препоръчва се за хора с по-чувстви­телни ушни канали, както и при тези, за които комфортът на носене и чуване е от първо­степенно значение.

Производител: АНКА (в собствената ни лаборатория в централен офис София)

Индивидуални ушни връхчета за задушни апарати с RIC/RITE слушалки/имитатори

Индивидуално изработени ушни връхчета по мярка, взета от ушния канал на клиента. Харак­тери­зират се с дълбоко поста­вяне навътре в ушния канал, плътно прилеп­ване в ухото, много добро уплът­нение и отно­си­телно дълга издръж­ливост във времето. Подхо­дящи за всички задушни модели с RIC/RITE слушалки/имитатори, като специално се препо­ръчват за хора, желаещи съчетание на комфорт и дискретност, без да губят добрите свойства на тради­цион­ните отливки – опти­мално уплът­нение и предот­вратя­ване на микро­фония (пищене).
Твърдо индивидуално ушно връхче
Изработено от прозрачен акрилен анти­алер­гичен материал, твърдото ушно връхче е подхо­дящо за всички задушни модели с RIC/RITE слушалки/имитатори и почти всички типове слухови загуби. Препо­ръчва се за младежи над 16 г. и възрастни, които желаят повече диск­рет­ност, без да губят от пре­дим­ствата на твърдата отливка.

Производител: Widex CAMISHA (Дания)
Меко индивидуално ушно връхче
Изработено от специален гъвкав анти­алер­гичен материал, мекoто ушно връхче е подхо­дящо за всички задушни модели с RIC/RITE слушалки/имитатори и почти всички типове слухови загуби. Препо­ръчва се хора от всички възрасти при проте­зиране с по-мощни слухови апарати, които желаят повече диск­рет­ност, без да губят от пре­дим­ствата на меката отливка.

Производител: АНКА (София) или Widex CAMISHA (Дания)


Уточнения:

  • Изображенията са илюстративни. Видът, размерът и цветовете на реалните ушни накрайници може да се различават от тези, показани на снимките.
  • Всички цени са с вкл. 20% ДДС.
  • Всички производители и доставчици си запазват правото за промени в дизайна и спецификациите без предизвестие.
  • АНКА си запазва правото за промени в цените и сроковете на изработка без предизвестие.

Моля свържете се с нас за да си запзите час за взимане на отливка, както и за да ви предоставим най-точна информация за конкретно интересуващия ви продукт.

Последна актуализация на 15.04.2022 г.


[ 🏠 Начало ]   [ 🔼 Горе ]   [ Новини ]   [ Продукти и услуги ]   [ Сервиз и поддръжка ]   [ За нас ]   [ Условия за ползване ]   [ Политика за поверителност ]   [ Контакти ]   [ Facebook ]


🏠 Начало
🔼 Горе
Новини
Продукти и услуги
Сервиз и поддръжка
За нас
Условия за ползване
Политика за поверителност
Контакти
Facebook

© 1999-2022 АНКА. Всички права запазени.