Говорен апарат Servox digital XL
   Начало       Новини       Продукти и услуги  »  Ларингофони и канюли Servona       Сервиз и поддръжка       За нас       Контакти   Готови ли сте да говорите?Дигитален ларингофон в XL изпълнение, с XL гъвкавост и XL качество

Говорният апарат SERVOX® digital XL е висококачествена нова версия на добре познатия модел SERVOX digital. Благодарение на модерното управление на енергията, времето за говорене е увеличено с повече от 50%* в сравнение с предишния модел. Наред с това, SERVOX® digital XL осигурява и най-съвременна гласова рехабилитация за ларингектомираните и трахеотомирани потребители.

* Осреднен живот на батерията при продължително използване на апарата с фабрични настройки

Ларингофонът играе ролята на липсващите гласни струни. Когато Servox digital XL се постави на шията (или бузата), звуковите вибрации които той произвежда се предават през гърлото към устната кухина (точно както и вибрациите на гласните струни), които след това се трансформират в разбираем говор с нормалните движения на устата при говорене. Важно е да се отбележи, че говорният апарат е просто един помощен инструмент, което налага методични упражнения и тренировки, за да се постигне добро произношение и разбиране речта от ползващия го потребител.


Акценти и предимства

Оптимизиран източник на енергия

Новото управление на енергията в SERVOX digital XL включва презареждащи се батерии с увеличен капацитет, което ви дава до 50% по-дълго време за говорене (в сравнение с предишния модел). Заедно с това, стандартните ААА батерии ви дават повече свобода и независимост при ползване.

Интелигентно зареждане

Новото висококачествено зарядно устройство на SERVOX digital XL е лесно за ползване и има вграден USB порт за зареждане на други устройства едновременно със зареждането на батериите за говорния апарат.

Улеснено пътуване

Адаптерът за пътуване, включен в комплекта на SERVOX digital XL ви гарантира лесно и бързо презареждане на батериите в почти всяка точка на света. Качествените материали и лесната му употреба го правят надежден спътник при всяко пътуване.

Персонализирани настройки и високо качество

SERVOX digital XL предлага възможност за програмиране и съхраняване на разнообразие от индивидуални настройки, вкл. на силата и тембъра на звука. По-прецизна фина настройка на звуковите параметри може да се направи със специално създадения за целта софтуер (опция).

Множество звукови нюанси

Двете различни говорни глави на SERVOX digital XL предлагат допълнително персонализиране на звуковите нюанси. Вие избирате най-подходящата за вас – тази за по-мек или по-остър говор.

Разнообразие от аксесоари

Богатият избор на устни адаптори, предлагани от Servona, ви дава възможност да използвате SERVOX digital XL веднага след операцията или по време на последваща лъчетерапия.

Удобство при носене

Калъфът за носене на колан допълва комплекта на SERVOX® digital XL. Той предлага допълнителна защита за говорния апарат и е идеален за ежедневието. В джоба може да поставите втори комплект батерии, както и резервен държател за батерии.


Стандартна комплектация и технически спецификации

Комплектът на Servox digital XL се състои от:

• Говорен апарат SERVOX digital XL с говорна глава за "остър говор"
• Допълнителна глава за "мек говор"
• Устен адаптор
• Лента за носене на шията
• Калъф за носене на колан
• 4 бр. презареждащи се батерии тип AAA
• Зарядно устройство
• Адаптер за пътуване
• 2 държателя за батерии
Упътване за употреба

Технически спецификации:

• Корпус: Лек и здрав метален корпус от титаниева сплав
• Говорна глава: Полимерна, сменяема (на винт)
• Захранване: 4 бр презареждащи се батерии тип AAA
• Размер: 128 mm х ∅ 35 mm
• Тегло: 138 g (без батериите)Уточнения:

  • Говорният апарат Servox digital XL може да бъде закупен с използване на целева помощ от Социални грижи, като разликата между лимита и крайната цена се доплаща от клиента.
  • Изображенията са илюстративни. Цветовете, корпуса на реалния модел и вида на съответните аксесоари може да се различават от тези, показани на снимките.
  • Servona си запазва правото за промени в дизайна и спецификациите без предизвестие.

Моля свържете се с нас за да си запишете час за проба на ларингофон, както и за да ви предоставим най-точна информация и цена за конкретно интересуващия ви продукт.

Последна актуализация на 10.02.2022 г.


[ 🏠 Начало ]   [ 🔼 Горе ]   [ Новини ]   [ Продукти и услуги ]   [ Сервиз и поддръжка ]   [ За нас ]   [ Условия за ползване ]   [ Политика за поверителност ]   [ Контакти ]   [ Facebook ]


🏠 Начало
🔼 Горе
Новини
Продукти и услуги
Сервиз и поддръжка
За нас
Условия за ползване
Политика за поверителност
Контакти
Facebook

© 1999-2022 АНКА. Всички права запазени.