Дигитални слухови апарати Widex – Серия UNIQUE 330
   Начало       Новини       Продукти и услуги  »  Слухови апарати Widex       Сервиз и поддръжка       За нас       Контакти   UNIQUE – Живейте пълноценноСерия UNIQUE 330 – 10-канални дигитални слухови апарати от висок клас

UNIQUE (Юник) е модерна серия от трето поколение безжични слухови апарати, разработена от Widex и предлагаща високо качество на звука и оптимален комфорт на чуване. UNIQUE използва DSP платформата U Platform с входен динамичен обхват от 113 dB и 4 A/D конвертора, с цел прецизната обработка както на най-тихите и меки звуци, така и на най-силните сигнали в целия звуков спектър. UNIQUE ви дава най-доброто от съвременните технологии в съчетание със страхотен дизайн и висока надеждност. UNIQUE открива нови хоризонти в чуването за по-пълноценен живот, изпълнен с преживявания и незабравими моменти за вас и вашите близки.

Новото в UNIQUE

Серията UNIQUE открива много нови възможности пред потребители със слухови проблеми, давайки им няколко основни предимства с цел подпомагане на чуването и улесняване на общуването с околните при всякакви условия, дори и в най-шумната възможна среда. Тези предимства включват улавянето на всеки звук, по-добро чуване при вятър, гладко и безпроблемно слушане във всяка среда, както и разширени възможности за стрийминг на музика и аудио.

Обзор на гамата UNIQUE

Гамата UNIQUE се състои от 4 подсерии с номера 110, 220, 330 и 440, с различни възможности и екстри. Те са предназначени за хора от всички възрасти, включително и за деца и могат да компенсират почти всички типове слухови загуби. Във всеки слухов апарат от серията UNIQUE се използват най-новите електронни системи и технологии за цифрова обработка на сигнала, базирани на платформата U Platform. Цифровият DSP процесор на UNIQUE има възможност за безжичен обмен на данни и осигурява оптимален слухов комфорт и максимално качество на възпроизвеждания звук при всяка слухова ситуация.


Модели UNIQUE 330

Серията слухови апарати UNIQUE 330 включва следните 7 модела:
U3-CICМиниатюрен изцяло вътреканален слухов апарат
Eдин от най-малките дигитални слухови апарати в света. Той се побира изцяло в ушния канал и е почти невидим за околните (от апарата се подава само една миниатюрна прозрачна корда, за да може да бъде изваден от ухото). Изключително подходящ за всички, които желаят пълна дискретност, удобство при ползване и най-високо качество, гарантирано от модерната дигитална технология на UNIQUE.
U3-XPМиниатюрен вътреушен слухов апарат с повишена мощност
Той е малък и дискретен, но не отстъпва по възможности на по-големите задушни модели. Препоръчва се за хора, които желаят дискретност и комфорт при ползване, но не могат да използват CIC модела поради различни причини (малък ушен канал, по-тежка слухова загуба и др.).
U3-PA PassionМикро-задушен слухов апарат със слушалка в ухото (RIC)
Луксозен и елегантен, подходящ за всяко ухо. С възможност за ползване с класическа или отворена настройка, с готово или с индивидуално изработено ушно връхче и с опция за избор на позлатен или посребрен предпазител за микрофоните (с доплащане).
U3-FM Fashion MiniМикро-задушен слухов апарат
Той е стилен и дискретен, като чудесно прилепва зад всяко ухо. С класическа или отворена настройка, с възможност за ползване с нормален или с тънък шлаух и с индивидуална ушна отливка или готово ушно връхче.
U3-FA FashionМодерен задушен слухов апарат с тънък корпус  

Най-добра цена в серията
С иновативен и модерен slim дизайн и специално крайно усилвателно стъпало с намалена консумация. С възможност за класическа или отворена настройка и с бутони за контрол на усилването и превключване на програмите.
U3-FP Fashion PowerМодерен задушен слухов апарат с повишена мощност
С иновативен и модерен дизайн и специално крайно усилвателно стъпало с повишена мощност. С възможност за класическа или отворена настройка и с бутони за контрол на усилването и превключване на програмите.
U3-FS Fusionмини-задушен слухов апарат със слушалка в ухото (RIC) и висока мощност
Малък и фин, подходящ за всяко ухо и с невероятна мощност на усиления звук. С възможност за ползване с класическа или отворена настройка, с готово или с индивидуално изработено ушно връхче и с опция за избор на позлатен или посребрен предпазител за микрофоните (с доплащане).
Всички модели UNIQUE 330 са 100% дигитални, с 10-канални DSP процесори, базирани на платформата U Platform с възможност за безжично свързване по системата WidexLink и с безжичен обмен на данни InterEar между апаратите на двете уши.


Уточнения:

  • Всички слухови апарати Widex могат да бъдат закупувани с използване на целева помощ от Социални грижи, като разликата между лимита и цената на избрания модел се доплаща от клиента.
  • АНКА разполага с постоянна наличност от батерии за слухови апарати за всички марки и модели с гарантиран срок на годност от поне 1 година.
  • АНКА предлага пълната гама стандартни и индивидуални ушни накрайници, бутони и отливки за всички задушни модели слухови апарати Widex.
  • На ваше разположение са и всички видове почистващи средства и подсушаващи комплекти за ежедневна поддръжка с цел по-дълъг живот на слуховите апарати.
  • Изображенията са илюстративни. Цветовете, компонентите и аксесоарите на реалните модели може да се различават от тези, показани на снимките.
  • Widex си запазва правото за промени в дизайна и спецификациите без предизвестие.

Моля свържете се с нас за да си запазите час за проба или настройка, както и за да ви предоставим най-точна информация и цена за конкретно интересуващия ви продукт.

Последна актуализация на 07.12.2021 г.


[ 🏠 Начало ]   [ 🔼 Горе ]   [ Новини ]   [ Продукти и услуги ]   [ Сервиз и поддръжка ]   [ За нас ]   [ Условия за ползване ]   [ Политика за поверителност ]   [ Контакти ]   [ Facebook ]


🏠 Начало
🔼 Горе
Новини
Продукти и услуги
Сервиз и поддръжка
За нас
Условия за ползване
Политика за поверителност
Контакти
Facebook

© 1999-2022 АНКА. Всички права запазени.