Дигитални слухови апарати Widex – Серия UNIQUE 30
   Начало       Новини       Продукти и услуги  »  Слухови апарати Widex       Сервиз и поддръжка       За нас       Контакти   UNIQUE – Живейте пълноценноСерия UNIQUE 30 – 4-канални дигитални слухови апарати от бюджетен клас

UNIQUE (Юник) е модерна серия от трето поколение безжични слухови апарати, разработена от Widex и предлагаща високо качество на звука и оптимален комфорт на чуване. UNIQUE използва DSP платформата U Platform с входен динамичен обхват от 113 dB и 4 A/D конвертора, с цел прецизната обработка както на най-тихите и меки звуци, така и на най-силните сигнали в целия звуков спектър. UNIQUE ви дава най-доброто от съвременните технологии в съчетание със страхотен дизайн и висока надеждност. UNIQUE открива нови хоризонти в чуването за по-пълноценен живот, изпълнен с преживявания и незабравими моменти за вас и вашите близки.

Различното в бюджетните модели UNIQUE

Бюджетните модели UNIQUE предлагат оптимално слухово възприятие на много изгодна цена с цел подпомагане на чуването и улесняване на общуването с околните при почти всички условия, вкл. и в шумна среда. В зависимост от конкретната подсерия, някои екстри и системи, наборът от модели, опциите за дистанционен контрол и аудио стрийминг, възможните цветове и др. може да са ограничени или недостъпни.

Обзор на бюджетните подсерии от гамата UNIQUE

Бюджетната гама UNIQUE се състои от 3 подсерии с номера 100, 50 и 30, с различни възможности и екстри. Те са предназначени за хора от всички възрасти, включително и за деца и могат да компенсират почти всички типове слухови загуби.


Модели UNIQUE 30

Серията бюджетни слухови апарати UNIQUE 30 включва следните 2 модела:
U30-FA FashionМодерен задушен слухов апарат с тънък корпус  

Най-добра цена в серията
С иновативен и модерен slim дизайн и специално крайно усилвателно стъпало с намалена консумация. С възможност за класическа или отворена настройка и с бутони за контрол на усилването и превключване на програмите.
U30-FP Fashion PowerМодерен задушен слухов апарат с повишена мощност
С иновативен и модерен дизайн и специално крайно усилвателно стъпало с повишена мощност. С възможност за класическа или отворена настройка и с бутони за контрол на усилването и превключване на програмите.
Всички модели UNIQUE 30 са 100% дигитални, с 4-канални DSP процесори, базирани на платформата U Platform.


Уточнения:

  • Всички слухови апарати Widex могат да бъдат закупувани с използване на целева помощ от Социални грижи, като разликата между лимита и цената на избрания модел се доплаща от клиента.
  • АНКА разполага с постоянна наличност от батерии за слухови апарати за всички марки и модели с гарантиран срок на годност от поне 1 година.
  • АНКА предлага пълната гама стандартни и индивидуални ушни накрайници, бутони и отливки за всички задушни модели слухови апарати Widex.
  • На ваше разположение са и всички видове почистващи средства и подсушаващи комплекти за ежедневна поддръжка с цел по-дълъг живот на слуховите апарати.
  • Изображенията са илюстративни. Цветовете, компонентите и аксесоарите на реалните модели може да се различават от тези, показани на снимките.
  • Widex си запазва правото за промени в дизайна и спецификациите без предизвестие.

Моля свържете се с нас за да си запазите час за проба или настройка, както и за да ви предоставим най-точна информация и цена за конкретно интересуващия ви продукт.

Последна актуализация на 07.12.2021 г.


[ 🏠 Начало ]   [ 🔼 Горе ]   [ Новини ]   [ Продукти и услуги ]   [ Сервиз и поддръжка ]   [ За нас ]   [ Условия за ползване ]   [ Политика за поверителност ]   [ Контакти ]   [ Facebook ]


🏠 Начало
🔼 Горе
Новини
Продукти и услуги
Сервиз и поддръжка
За нас
Условия за ползване
Политика за поверителност
Контакти
Facebook

© 1999-2022 АНКА. Всички права запазени.