Дигитални слухови апарати Widex – Серия UNIQUE 100
   Начало       Новини       Продукти и услуги  »  Слухови апарати Widex       Сервиз и поддръжка       За нас       Контакти   UNIQUE – Живейте пълноценноСерия UNIQUE 100 – 4-канални дигитални слухови апарати от бюджетен клас

UNIQUE (Юник) е модерна серия от трето поколение безжични слухови апарати, разработена от Widex и предлагаща високо качество на звука и оптимален комфорт на чуване. UNIQUE използва DSP платформата U Platform с входен динамичен обхват от 113 dB и 4 A/D конвертора, с цел прецизната обработка както на най-тихите и меки звуци, така и на най-силните сигнали в целия звуков спектър. UNIQUE ви дава най-доброто от съвременните технологии в съчетание със страхотен дизайн и висока надеждност. UNIQUE открива нови хоризонти в чуването за по-пълноценен живот, изпълнен с преживявания и незабравими моменти за вас и вашите близки.

Различното в бюджетните модели UNIQUE

Бюджетните модели UNIQUE предлагат оптимално слухово възприятие на много изгодна цена с цел подпомагане на чуването и улесняване на общуването с околните при почти всички условия, вкл. и в шумна среда. В зависимост от конкретната подсерия, някои екстри и системи, наборът от модели, опциите за дистанционен контрол и аудио стрийминг, възможните цветове и др. може да са ограничени или недостъпни.

Обзор на бюджетните подсерии от гамата UNIQUE

Бюджетната гама UNIQUE се състои от 3 подсерии с номера 100, 50 и 30, с различни възможности и екстри. Те са предназначени за хора от всички възрасти, включително и за деца и могат да компенсират почти всички типове слухови загуби.


Модели UNIQUE 100

Серията бюджетни слухови апарати UNIQUE 100 включва следните 6 модела:
U100-CICМиниатюрен изцяло вътреканален слухов апарат Ограничена наличност
Eдин от най-малките дигитални слухови апарати в света. Той се побира изцяло в ушния канал и е почти невидим за околните (от апарата се подава само една миниатюрна прозрачна корда, за да може да бъде изваден от ухото). Изключително подходящ за всички, които желаят пълна дискретност, удобство при ползване и най-високо качество, гарантирано от модерната дигитална технология на UNIQUE.
U100-XPМиниатюрен вътреушен слухов апарат с повишена мощност Неналичен
Той е малък и дискретен, но не отстъпва по възможности на по-големите задушни модели. Препоръчва се за хора, които желаят дискретност и комфорт при ползване, но не могат да използват CIC модела поради различни причини (малък ушен канал, по-тежка слухова загуба и др.).
U100-FM Fashion MiniМикро-задушен слухов апарат Неналичен
Той е стилен и дискретен, като чудесно прилепва зад всяко ухо. С класическа или отворена настройка, с възможност за ползване с нормален или с тънък шлаух и с индивидуална ушна отливка или готово ушно връхче.
U100-FA FashionМодерен задушен слухов апарат с тънък корпус  

Най-добра цена в серията
С иновативен и модерен slim дизайн и специално крайно усилвателно стъпало с намалена консумация. С възможност за класическа или отворена настройка и с бутони за контрол на усилването и превключване на програмите.
U100-FP Fashion PowerМодерен задушен слухов апарат с повишена мощност
С иновативен и модерен дизайн и специално крайно усилвателно стъпало с повишена мощност. С възможност за класическа или отворена настройка и с бутони за контрол на усилването и превключване на програмите.
U100-FS Fusionмини-задушен слухов апарат със слушалка в ухото (RIC) и висока мощност
Малък и фин, подходящ за всяко ухо и с невероятна мощност на усиления звук. С възможност за ползване с класическа или отворена настройка, с готово или с индивидуално изработено ушно връхче и с опция за избор на позлатен или посребрен предпазител за микрофоните (с доплащане).
Всички модели UNIQUE 100 са 100% дигитални, с 4-канални DSP процесори, базирани на платформата U Platform.


Уточнения:

Моля свържете се с нас за да си запазите час за проба или настройка, както и за да ви предоставим най-точна информация и цена за конкретно интересуващия ви продукт.

Последна актуализация на 15.01.2024 г.


[ 🏠 Начало ]   [ 🔼 Горе ]   [ Новини ]   [ Продукти и услуги ]   [ Сервиз и поддръжка ]   [ За нас ]   [ Условия за ползване ]   [ Политика за поверителност ]   [ Контакти ]   [ Facebook ]


🏠 Начало
🔼 Горе
Новини
Продукти и услуги
Сервиз и поддръжка
За нас
Условия за ползване
Политика за поверителност
Контакти
Facebook

© 1999-2024 АНКА. Всички права запазени.