Аудиометри Interacoustics
   Начало       Новини       Продукти и услуги       Сервиз и поддръжка       За нас       Контакти   

НАЙ-СЪВРЕМЕННИTE РЕШЕНИЯ
в изследването на слуха и баланса

Interacoustics е водещият световен доставчик на диагностични решения в аудиологичните изследвания и балансните тестове. Вече над 50 години, разработчиците на датската компания снабдяват УНГ лекарите и аудиолозите по света с бързи, прецизни и надеждни инструменти за оценка на слуха и баланса на техните пациенти.

Мисията на Interacoustics е колкото ясна, толкова и изискваща – да бъде начело в аудиологията и баланса, като превръща сложността на науката в лесен и точен процес при ползването на диагностичната апаратура. А нашето посвещение в АНКА от 1992 г. насам е да предлагаме тези решения и на българския пазар, с най-високо ниво на обслужване, обучение, сервиз и поддръжка.

Индекс 

НАЙ-СЪВРЕМЕННИ РЕШЕНИЯ
в изследването на слуха и балансаInteracoustics е водещият световен доставчик на диагностични решения в аудиологичните изследвания и балансните тестове. Вече над 50 години, разработчиците на датската компания снабдяват УНГ лекарите и аудиолозите по света с бързи, прецизни и надеждни инструменти за оценка на слуха и баланса на техните пациенти.Мисията на Interacoustics е колкото ясна, толкова и изискваща – да бъде начело в аудиологията и баланса, като превръща сложността на науката в лесен и точен процес при ползването на диагностичната апаратура. А нашето посвещение в АНКА от 1992 г. насам е да предлагаме тези решения и на българския пазар, с най-високо ниво на обслужване, обучение и поддръжка.


Продуктов каталог

Продуктов каталог

Вижте по-долу предлаганата гама от аудиологична и балансна скринингова и диагностична апаратура и клинично оборудване за провеждане на всички видове аудиометрични, тимпанометрични, отоаксустични, евокирани и вестибуларни тестове и изследвания от Interacoustics (Дания)
Вижте по-долу предлаганата гама от аудиологична и балансна скринингова и диагностична апаратура и клинично оборудване за провеждане на всички видове аудиометрични, тимпанометрични, отоаксустични, евокирани и вестибуларни тестове и изследвания от Interacoustics (Дания)
 Аудиометри 
Скрининг аудиометри
Диагностични аудиометри
Клинични аудиометри
Компютърно-базирани аудиометри и анализатори на слухови апарати
 Импедансметри 
Портативни тимпанометри и импедансметри
Диагностични и клинични импедансметри
 Комбинирани модели 
Aпарати, съчетаващи аудиометър и импедансметър в един корпус
 ABR и OAE системи 
Хардуерни платформи за ABR, ASSR, OAE и VEMP тестове и изследвания
Скринингови, диагностични и клинични ABR и ASSR модули за изследване на слухови евокирани потенциали
Диагностични VEMP модули за вестибуларни изследвания с евокирани потенциали
Диагностични OAE модули за изследване на отоакустични емисии
Портативни ABR и OAE тестери
 VNG системи 
Апаратура за вестибуларни и балансни тестове и изследвания
 Софтуер 
Софтуерни системи за въвеждане, обработка, съхранение и печат на данните от тестовете и изследванията

Последна актуализация на 07.12.2021 г.


[ 🏠 Начало ]   [ 🔼 Горе ]   [ Новини ]   [ Продукти и услуги ]   [ Сервиз и поддръжка ]   [ За нас ]   [ Условия за ползване ]   [ Политика за поверителност ]   [ Контакти ]   [ Facebook ]


🏠 Начало
🔼 Горе
Новини
Продукти и услуги
Сервиз и поддръжка
За нас
Условия за ползване
Политика за поверителност
Контакти
Facebook

© 1999-2022 АНКА. Всички права запазени.